Rochii de mireasa la comanda

 

Varianta 1: Comanda online

  1. Sistemul de comanda online disponibil pe pagina fiecarui produs; adaugi produsul in cos, introduci datele de livrare si confirmi comanda. Dupa cumpararea produsului, te vom contacta pentru stabilirea detaliilor comenzii si iti vom trimite factura de avans.
  2. Prin formularul de comanda disponibil aici: Formular de comanda rochie de mireasa
  3. Prin e-mail la adresa office@maria-belini.ro

 

Varianta 2: Comanda fizic in atelier

Daca doresti sa ne faci o vizita, iti prezentam mostre de materiale si iti luam masurile. Te rugam sa stabilesti o intalnire la telefon 0751 56 85 38, prin e-mail la office@maria-belini.ro sau folosind formularul de contact.

 

Adresa noastra:

Maria Belini – Rochii de mireasa Mures – Rochii de seara la comanda

Str. Republicii, nr.42A, Sarmasel-Gara
Oras Sarmasu, Jud.Mures

Telefon: 0751 568 538
Email: office@maria-belini.ro

Google Maps: Maria Belini

 

Alte informatii utile:

Dupa stabilirea modelului si pretului, vei primi un ghid de masurare si o factura de avans de 50%. Dupa trimiterea masurilor si plata avansului comanda se va considera confirmata. Inainte de expedierea rochiei, vei primi cateva poze pentru confirmare. La final, daca din orice motiv, doresti sa returnezi comanda, iti vom rambursa 100% din investitia ta. Acceseaza pagina „termeni si conditii” pentru mai multe informatii privind returnarile.

Durata de realizare este de maxim 3 luni. Pentru siguranta, recomandam plasarea comenzii cu 4 luni inainte de eveniment.

 

Garantii:

  • manechinele reglabile pe marimi ne permit sa realizam rochia exact dupa structura corpului tau; va fi ca si cum esti fizic in atelier
  • daca nu esti sigura de materiale, poti solicita mostre
  • primesti poze cu rochia inainte de expediere
  • daca sunt probleme si rochia nu e ceea ce ti-ai dorit, poti sa o returnezi in forma in care ai primit-o si iti rambursam 100% din investitia ta
  • livram oriunde in lume
  • pe teritoriul Romaniei, livrarea prin curier rapid este gratuita