In aceasta pagina de termeni si conditii veti gasi:

INREGISTRAREA

ELIGIBILITATEA DE A CUMPARA

COMENZILE

POLITICA PRETURILOR

CUM CUMPAR?

EXPEDIEREA PRODUSELOR

RETURNAREA UNUI PRODUS

RECLAMATII

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

LITIGII

 

 

Acesti termeni si conditii se aplica intregului continut al site-ului aflat sub domeniul www.maria-belini.ro („site”) si asupra oricarei corespondente prin e-mail intre noi si dvs.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni inainte de utilizarea site-ului.

Prin folosirea acestui site va dati acordul ca acceptati termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina impreuna cu politica de confidentialitate, indiferent daca alegeti sau nu sa va faceti cont pe acest site.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina va rugam sa nu folositi acest site.

 

INREGISTRAREA

 

In momentul inregistrarii sunteti obligat(a) sa oferiti informatii cu caracter personal, informatii care trebuie sa fie adevarate, exacte, curente si complete.

Parola contului dvs. Ar trebui sa fie unica si pastrata in siguranta; va rugam sa ne anuntati de urgenta in cazul in care in cazul in care pe contul dvs. au fost identificate actiuni neautorizate de dvs.

Prin inregistrare garantati ca toate informatiile sunt corecte si confirmati ca dvs. sunteti persoana care face cumparaturile.

Va rugam sa parcurgeti si „Politica de confidentialitate” pentru a vedea modul in care sunt protejate datele dvs. personale.

 

ELIGIBILITATEA DE A CUMPARA

 

Pentru a face cumparaturi pe site veti fi obligati sa oferiti detalii personale. Mai exact, trebuie sa ne oferiti numele dvs. real, numarul de telefon, adresa de e-mail precum si adresa de domiciliu sau adresa unde doriti sa va fie livrate cumparaturile.

Produsele achizitionate de dvs. trebuie sa fie utilizate pentru uz personal si este interzisa revanzarea lor sau folosirea pentru scopuri comerciale.

In cazul in care doriti sa le revindeti sau sa le utilizati in scopuri comerciale, va rugam sa ne contactati pentru a afla mai multe detalii despre procedurile acceptate de firma noastra.

 

COMENZILE

 

Toate comenzile confirmate trebuie sa fie acceptate de catre dvs. Produsele care sunt pastrate in COSUL DE CUMPARATURI pot fi comandate de alti clienti.

Maria Belini ofera produse care sunt deja create si valabile spre vanzare, precum si produse pe baza de comanda. Oferim de asemenea posibilitatea de a oferi produse la comanda, caz in care procesarea comenzii difera in functie de modelul ales.

 

POLITICA PRETURILOR

 

Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei. Preturile afisate au incluse toate taxele aferente, mai putin taxele de transport.

 

CUM CUMPAR?

 

Ca si distribuitor online autorizat, Maria Belini garanteaza ca fiecare produs vandut este 100% autentic.

Comanda pe site – Selectarea produselor dorite:

Puteti plasa o comanda telefonic (0751 568 538), printr-un mail (office@maria-belini.ro) sau prin sistemul de comanda online:

  1. Accesati categoria de produse dorita folosind meniurile de navigare din partea de sus a paginii principale (ACASA) sau prin link-urile de pe pagina principala.
  2. In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, selectati marimea dorita (unde este cazul) si apoi dati click pe ADAUGATI IN COS.
  3. Puteti revizui sau sterge produsele care se afla in cos printr-un click pe link-ul COS DE CUMPARATURI in dreapta sus a paginii.
  4. Dati click pe CONFIRMA COMANDA in COSUL DE CUMPARATURI ca sa completati comanda.
  5. Comanda poate fi finalizata ca si vizitator fara crearea unui cont pe site.
  6. Ulterior, veti fi contactata de catre noi pentru comunicarea masurilor, cerinte specifice daca aveti si va vom furniza bonul de comanda pentru plata avansului prin transfer bancar.

 

EXPEDIEREA PRODUSELOR

 

Pe teritoriul Romaniei livrarea se face prin curier rapid.

Pentru livrarea prin curier rapid tariful este de 49 RON.

In cazul in care comanda depaseste 600 lei, livrarea este gratuita.

 

RETURNAREA UNUI PRODUS

 

Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie 14 zile de la intrarea in posesie asupra produsului pentru returnarea acestuia, exceptie facand rochiile personalizate (pe masuri sau cu modificari de model).

Daca doriti sa returnati un produs, trebuie sa suportati costurile legate de returnarea sa.

In acest caz va trebui sa completati un formular de retragere furnizat de catre firma noastra, care trebuie sa fie transmis in termen de 14 zile de la intrarea in posesie a produsului.

 

Nu vor fi acceptate produse care prezinta urme de uzura sau care nu au ambalajul si etichetele originale.

 

Nu vor fi acceptate colete care au fost trimise fara notificare, care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport sau care nu au inscriptionate pe ambalaj continutul exact al coletului ca sa poata fi identificat corect produsul.

In aceste cazuri ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului, precum si rambursarea banilor.

 

RECLAMATII

 

Maria Belini va raspunde in termen de 24h la orice reclamatie.

Reclamatiile se transmit in scris la adresa office@maria-belini.ro.

Reclamatia trebuie transmisa in termen de 48h de la data receptionarii comenzii. La momentul livrarii este necesară verificarea integritatii coletului, in situatia deteriorarii, a prezentarii ambalajului desfacut sau a sigiliului rupt, acesta va fi refuzat. In acest caz, va rugam sa ne anuntati de urgenta.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Ne angajam sa respectam confidentialitatea datelor furnizate in momentul crearii contului, inscrierii la newsletter sau in momentul plasarii unei comenzi. Datele dvs. nu vor fi transmise unei terte parti si vor fi folosite exclusiv in scopul efectuarii comenzii si pentru informari comerciale referitoare la produsele noastre.

De asemenea beneficiati de dreptul de interventie asupra datelor si de dreptul de a va opune prelucrarii datelor si de a solicita stergerea acestora.

In cazul in care doriti sa interveniti asupra datelor va rugam sa ne trimiteti prin posta o cerere datata si semnata.

 

LITIGII

 

Acesti termeni si conditii reprezinta un contract intre client si Marival International SRL si este supus legilor din Romania.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari asupra site-ului maria-belini.ro fara a notifica utilizatorii in prealabil.

Toate informatiile de pe site sunt proprietatea Marival International SRL.

Orice fel de folosire a informatiei de pe site este interzisa.